murdera 384 #1 Публикувано 28 Март, 2011 Давам одобри и след това никой няма.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #2 Отговорено 28 Март, 2011 Да добавяш и да одобряваш са различни неща .... Зависи и от отсрещният участник .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #3 Отговорено 28 Март, 2011 пращат ми покана,която изисква одобрение,одобрявам я и като дам на Мои приятели-няма никой поне с 3-4 потребителя,които са ми пратили молба,стана така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 28 Март, 2011 Пробвай ти да им пратиш покана . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 29 Март, 2011 Дам , аз имах приятели , но не бях приятел с никого до преди време когато открих тази опция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #6 Отговорено 30 Март, 2011 Като дадеш на "Мои приятели" ти показва хората, които си добавил, а не тези които са те добавили. В смисъл - противно на логиката е направено (ти се бъркаш заради Facebook - да речем - където когато някой ти прати покана, при одобрение се добавяте и двамата взаимно), което е по-логичния подход лично според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове