kvd74 644 #1 Публикувано 25 Март, 2011 Искам да попитам ,който е сменявал спирачни маркучи да ми каже марката,ако е добра,защото имам навик да търся определена марка за която съм прочел че е добра,а не което ми хвалят в магазина.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 25 Март, 2011 Според мен правилно правиш , магазинерите гледат да си пробутат изостаналата стока.Аз съм с Earl's , но се оказа , че по-добрия вариант е да имат и силиконово покритие над металната оплетка за да не влизат боклуци в нея.goodridge доста ги ползватСтава въпрос за тунинг изпълнения , за обикновени нямам идея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krismars 0 #3 Отговорено 25 Март, 2011 Имам опит с Гудридж, но в друга сфера. Занимавам се с Downhill и Гудридж са известни с най-добрите спирачни маркучи. С такива съм на колелото и определено са доста по-добри от стандартните. Спирачките отново са ДОТ даже съм с Motul RBF 600. Прегряването почти изчезна, също така контрола на спирачното усилие се подобри доста. Ако и автомобилните са толкова добри, в което не се съмнявам, определено бих ги препоръчал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове