misho crv 3 #1 Публикувано 22 Март, 2011 Здравейте колеги!Четох доста из нета,но така и не открих решение.Карам црв 2001г. 147 к.с.При отпускане на съединителя (1 и 2 скорост) някъде около скоростите се чува едно чукване което почва да ме дразни.При плавно потегляне го няма.Имаше подобен проблем скоро( с автоматична кутия),които бе решен със смяна на маслото. Аз масло не съм сменял.Моля по разбиращи и препатили да помагат!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1561 #2 Отговорено 22 Март, 2011 А на задна чува ли се? Тампон(и) на двг./скорости ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho crv 3 #3 Отговорено 22 Март, 2011 На задна също ''цъква''. Тампоните изглеждат добре .Каретата са здрави поне нямат никакъв луфт .Когато я разклатя на скорост чукането идва от около скоростите....Утре ще откача кардана да пробвам карето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho crv 3 #4 Отговорено 29 Март, 2011 (Редактирано) След преглед при друг маистор се оказа вътрешно каре! Подлежи ли на ремонт, смяна или върви с полуоската? Поздрави на всички!!! Редактирано 29 Март, 2011 от misho crv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #5 Отговорено 29 Март, 2011 Колега по добре си го карай така докато не се предаде.Има аналози но не изкарват много и са около 160лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове