Jump to content
vlad_ko

Ел.схема за Сивик

Recommended Posts

Здравейте колеги,трябва ми ел. схема за задните светлини. Снощи установих, че не ми работят светлините от дясно. Свети единствено габарит и мигач. Няма стоп и светлини за мъгла, за задната не съм сигурен - има секция, но не свети(не съм сигурен дали някога е светила). Всички бушони и крушки са здрави. Днес мисля да си поиграя и с мултицет, но мисля, че със схема в ръка ще ми е по-лесно. Колата е:Country of origin: Honda Passenger Car built in United Kindom Assembly plant: Swindon Model: Civic Hatchback 5door 1.4Body type and transmision: 5 door hatchback, manual transmision Year of production: 1995Двигател Д14А2.Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега отдясната страна на Англичанката няма светлина за мъгла а за стопа може да ти е изгоряла еднат светлина защото са две в една крушка .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съглсен, че няма светлина за мъгла от дясно по две причини. Първо има куплунг с фасонга за крушка, окабеляване и крушка и второ - преди време като съм ги проверявал светеха и от двете страни. Възможно е да няма светлина за задна, но за другото съм 100% сигурен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има задна гарантирам но това със усилващата светлина явно е побългарено за да светят и двата стопа при мъгла.фасумка с кабел може да има но не са поставени от ХОНДА.И мен ме кефи това ама е гешно защото може да се збърка със стоп за това е направено така питал съм няколко хора и тговора е този който е по-горе написан.Надявам се да съм полезен.Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...