vlad_ko 3 #1 Публикувано 20 Март, 2011 Здравейте колеги,трябва ми ел. схема за задните светлини. Снощи установих, че не ми работят светлините от дясно. Свети единствено габарит и мигач. Няма стоп и светлини за мъгла, за задната не съм сигурен - има секция, но не свети(не съм сигурен дали някога е светила). Всички бушони и крушки са здрави. Днес мисля да си поиграя и с мултицет, но мисля, че със схема в ръка ще ми е по-лесно. Колата е:Country of origin: Honda Passenger Car built in United Kindom Assembly plant: Swindon Model: Civic Hatchback 5door 1.4Body type and transmision: 5 door hatchback, manual transmision Year of production: 1995Двигател Д14А2.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #2 Отговорено 20 Март, 2011 Колега отдясната страна на Англичанката няма светлина за мъгла а за стопа може да ти е изгоряла еднат светлина защото са две в една крушка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #3 Отговорено 20 Март, 2011 Не съм съглсен, че няма светлина за мъгла от дясно по две причини. Първо има куплунг с фасонга за крушка, окабеляване и крушка и второ - преди време като съм ги проверявал светеха и от двете страни. Възможно е да няма светлина за задна, но за другото съм 100% сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #4 Отговорено 20 Март, 2011 Има задна гарантирам но това със усилващата светлина явно е побългарено за да светят и двата стопа при мъгла.фасумка с кабел може да има но не са поставени от ХОНДА.И мен ме кефи това ама е гешно защото може да се збърка със стоп за това е направено така питал съм няколко хора и тговора е този който е по-горе написан.Надявам се да съм полезен.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове