slavi40 1 #1 Публикувано 18 Март, 2011 Здравейте колеги понеже на скоро си купих Хонда Сивик 2000 куб. ITD 105 коня комби искам да попитам как се води колата ми ( 5-6-7-ца) и има ли други букви понеже ми трябват някои части от форума но незнам какво до търся Благодаря предварително и се извинявам ако темата не е пусната на правилното място ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #2 Отговорено 18 Март, 2011 http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0_%D0%A1%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 18 Март, 2011 Е кажи поне коя година е де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 18 Март, 2011 6-та генерация, т.нар. "англичанка". Пише ли Аеродек отзад на капака?Двигателят е Ровър, с код 20T2N (ако си сигурен, че е 105коня). Има ли интеркулър?Съжалявам, но не знам, какви буквени означения може да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi40 1 #5 Отговорено 18 Март, 2011 (Редактирано) 1998г. е и има кулер и пише Аеродек тъй като съм започнал да питам да си попитам и за другия проблем може ли гривната за ABS-са да се сменя чрез избиване или сменя с карето заедно понеже моята е корозирала и ме задейства ABS-са без причина отново Благодаря Редактирано 18 Март, 2011 от slavi40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #6 Отговорено 17 Юли, 2012 1998г. е и има кулер и пише Аеродек тъй като съм започнал да питам да си попитам и за другия проблем може ли гривната за ABS-са да се сменя чрез избиване или сменя с карето заедно понеже моята е корозирала и ме задейства ABS-са без причина отново Благодаря Питай в www.roverbulgaria.com там има повече информация за нашите коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове