Jump to content
v1k7or

Продавам сивик 6та купе

Recommended Posts

Здравейте колеги продавам си купенцето, че в послените няколко месеца мисля само как да си купя црх.Та значи накратко за колата:Сивик купе 6та генерация, колата е произведена 1996г.Екстри:Ел.стъкла, Ел.огледала, Шибедах, Стерео уредба,ABS, Airbag, Серво управление.Колата е напълно обслужена преди 2000км, просто нямате грижи качвате се и карате.Има гражданска за още 2-3 месеца, ако не се лъжа и годишна винетка за 2011г.Двигателя е d16y7, няма никакви проблеми.Колата има леки външни забележки.Още веднъж казвам, колата и няма абсолютно нищо, просто много ми се кара црх, а не мога да си позволя да потдържам 2 коли и я продавам.Цената е 3700лв. Може да се измисли някакъв коментар на цената, но в рамките на разумното.Все пак само регистрацията и обслужването на колата + винетката са повече от 600лв.Колата може да се види по всяко едно време във Варна.Виктор Никифоров, телефона ми за връзка е 0887 144 124, не се притеснявайте да се обаждате и да питате. скайп:buktopb3Ето линк към обявата със снимките, за да не си играя да ги качвам наново.http://www.cars.bg/u315656Забравил съм да спомена, че съм отворен и към бартерни предложения.Никой ли не му се кара купенце, защото на мен ми се кара много црх :) Не се срамувайте да питате.

Редактирано от Трънчо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още се продава колеги :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found