TYPE-S 1 #1 Публикувано 17 Март, 2011 Колеги искам да попитам, някой карал ли е с такива накладки и дали си заслужава спрямо оригиналните black на EBC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #2 Отговорено 18 Март, 2011 Толкова много потребители , никой ли не е карал с тая марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #3 Отговорено 18 Март, 2011 Толкова много потребители , никой ли не е карал с тая марка По-рано имаше такава тема за накладките и никой не се оплакваше от EBC Greenstuff. Аз лично си ги поръчах от Ebay.co.uk(около 140 лв. излязоха от Естония) и съм доста доволен. Не съм спортист по отношение на спирането, но мога да кажа, че в студено състояние накладките спират по-добре от всичко,което съм ползвал. В по-загрято състояние спират още по-добре, но не мисля, че са нсправени за състезания. Утре ще потърся старата тема, за да можеш да я прегледаш- не винаги търсачката в сайта сработва нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sl3000 24 #4 Отговорено 19 Март, 2011 Ето я темата:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49324&st=0&p=433509&fromsearch=1&&do=findComment&comment=433509 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #5 Отговорено 3 Април, 2011 (Редактирано) Сложих накладките и съм много доволен, още след 30 км. спирането е мн добро, представям си като се напаснат съвсем.Ако трябва да сменяте накладки и наистина искате нещо добро и ви се дават повечко пари (това си е за чиста сигурност не за гъзария), горещо препоръчвам ЕБЦ като цяло. Редактирано 3 Април, 2011 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове