Jump to content
b0n3v

Проблем с климатик на CIvic 92'

Recommended Posts

Привет колеги! От скоро съм собственик на Honda Civic 92...немога да ви кажа коя генерация и тнт , мисля ,че вие знаете по-добре от мен :lol: Както и да е , да мина по същество , а именно ... вчера си проверих климатика дали работи и уви не можеше да духне през клапите по-ниска температура от 22-25 градуса, като замеря температурата на тръбата която влиза в купето от компресорът е около 8-10 градуса, което означава,че до топлообменникът вътре достига студен фреон.В същото време лостчето с което регулирам температурата в купето не мога да го дам напълно до края на синичкото, максимум до половината, където е показано синьо-червено, може би това е проблема....как мога да сваля точно тази част от таблото и да проверя жилата отзад и има ли начин да бъде преместено от двигателният отсег ?! П.С. - не се чудете какъв е този климатик сега... намирам се в Кипър и лятото скоро започва ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук е показано как се сменят крушките на парното но се вижда и как се сваля въпросната конзола а от там може да си видиш и жилото.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързият отговор колега, но явно има няккаъв проблем със сървъра където са качени снимките и немога да ги видя, но въпреки това от описанието мисля,че ще се ориентирам :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен излизат, бих могъл да ти ги сейфна и да ти ги пратя ако искаш. Драсни ми на ЛС ако искаш да ги тегля. Поздрави.пс: ТУК съм направил страницата като pdf виждат се всички снимки.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...