Jump to content
kalos

Стъкла за огледала

Recommended Posts

Здравейте,търся си стъкла за страничните огледала на сивика. Проверих в няколко магазина за авто аксесоари и "тунинг" части, но не намерих за моята. В ebay също ми идват мн скъпи и реших да пиша тук. Някой да знае къде мога да намеря тези огледалца? Дали стъкларите могат да изрежат такива форми, а също и дали могат да направят пречупващо огледало?поздрави, Калин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако само стъклото е счупено и основата е здрава, няма проблеми. Имат всякакви стъкла :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

основата е здрава, да. Къде ги има?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, виждам че си от София :cool: има едно много неугледно магазинче, намира се на Раковска, като се пуснеш от Козлодуй по Раковска, след около 200-300 метра от дясната ти страна има един блок (мисля че е единственият от дясно) след него на ъгала на пряката е въпросният магазин :D на ветрината има изложени стъкла на огледала :(на мен на другите места, ми набутаха огледала за бръснене :D от там си взех стъкло за паджеро за 10лв. италианско, един стъклар ми го изряза за 5 лв. и съм ОК :( успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другият въриянт е да питаш да ти изрежат в фирма за поставяне на авто стъкла :cool: На мен миналата година ми наптавиха в фирма "Кобра" даже с подгряване за 20 лева :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...