ocean 2 #1 Публикувано 12 Март, 2011 (Редактирано) Колеги,проблемът е много странен.Като дам ключа в положение на контакт понякога не светва нищо или като светне,изчаквам чек лампата да загасне,завъртам да паля и чека светва,тогава пак връщам и паля.Другото което е по притеснително е че колата гасне в движение когато карам бавно на втора,тогава се случва следното:завъртам да паля а след завъртането на стартера се чува само едно бррръмм и веднага гасне и така седем-осем пъти докато запали както трябва.Днес смених бензиновата помпа с такава от б18ц4,цял следобед карах без проблеми и сега вечерта пак го направи този номер.Незнам вече от какво може да е(свещи,кабели,филтри -всичко е сменено)бензиновата помпа отпадна като вариант.Дали не ми прави номера ключът,или нещо по електрониката?Ще съм благодарен за всеки един съвет, колеги,моля ви насочете ме къде да търся проблема.Колата е сивик англичанка със суапнато б18ц4. Редактирано 12 Март, 2011 от ocean Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #2 Отговорено 13 Март, 2011 На мен ми прави такъв проблем, но само ако е загряла /карал съм е 3-4часа/ изгася я и след това тръгна да я паля... Оправя се само като се чуе,че бензиновата помна подкачва... Много е странно, но и аз все още нямам решение за проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #3 Отговорено 13 Март, 2011 имаш ми телефона,звънни да ти дам телефона на бога на електроникитемисля че тои ще ти свърши работа,според мен проблема е в електрониката някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 13 Март, 2011 Защо ли си мисля че клемореда ти прави мизерии, при мен беше подобен проблем, е верно не съм с Б18 но клемореда си е клеморед, при мен в движение гаснеше се едно се губи контакта, и като завъртя леко ключа контакта си идваше. При палене беше голям зор, давам контакт сичко святка както си трябва, тръгвам да паля, запалва и гасне или пак святка чека се едно давам пак на контакт. Ако имаш възможност вземи от някаде и само го пробвай за да го изключиш като възможност.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #5 Отговорено 13 Март, 2011 Колеги,проблемът е много странен.Като дам ключа в положение на контакт понякога не светва нищо или като светне,изчаквам чек лампата да загасне,завъртам да паля и чека светва,тогава пак връщам и паля.Щом чек лампата ти свети при палене значи показва някоя грешка.Провери коя е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #6 Отговорено 13 Март, 2011 Колеги,днес смених и клемореда.Покарах малко колата и за сега нямам проблем,не ми е гаснала а паленето си е нормално.Но все още съм в пробен период,дано това да е бил проблема.Благодаря за съветите които ми дадохте. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове