ZERO 162 #1 Публикувано 11 Март, 2011 Колеги от началството, защо не може да се пише в темите от Избрано от спорт и тунинг? По този начин не могат да се допълват. Не виждам какъв е проблема да са отключени и ако някой напише в тях мнение от рода на "браво, много ме кефи" - просто да се изтрие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 11 Март, 2011 и аз съм за... темите там не са чак толкова много за да е трудно за модериране а пък е ковти че не можеш да пишеш в тема за която има интерес... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 11 Март, 2011 Там се модерира постоянно! Точно за да няма: "БраО", "Супер е!", "КопеУе тава те кърти!". Там всички мнения минават трявба да бъдат одобрени от модератор за да се появят. Тези раздели ще се появява информация само е проверена. Идеята на тези раздели когато ги направихме беше точно такава. И точно това се целеше. Там да са само 100% работещ и проверени неща. Без плява и без непроверени неща. Не мисля че тези раздели трябва да са отворени за писане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #4 Отговорено 11 Март, 2011 Колега там не се модерира постоянно - просто темите са закачени като избрани и с модерирането е приключено дотам. Отворих случайна тема - Професионални техники на каране 1. В нея последните 6 мнения са от рода на "БраО", "Супер е!", "КопеУе тава те кърти!" . Това ли е постоянното модериране? И в останалите теми е пълно с глупости, които сте ги увековечили за поколенията. Мен специално ме интересува темата Civic 96-98 To 99-00 Climate Control, в която има какво да се добавя и уточнява, а и някой колега ако не му е ясно нещо, не да ни издирва по скайпа(както стана преди малко), а да пише вътре какъв е проблема и да се доизясняват нещата. "Ще взема да препиша пинаут-а на двете букси които са на конзолата, че са ми на едни хвърчащи листи и ще ги пусна тук." - това е последното изречение от последното мнение в темата за конзолата. Мислиш ли че тази тема е приключена и трябва да се заключи ? Нормално и логично е темите от този род да са отключени и да се развиват а не да събират прахоляка. Разбираемо е темата с превода за техниките за каране да е заключена, защото статията или книгата е преведена и с това всичко се изчерпва. Не съм пуснал тази тема с цел заяждане и затова някакси не ме изкефи тази удивителна на края на първото ти изречение, изглежда сякаш ми се караш нещо. Пуснах темата за да се оправи един голям пропуск и форума да стане малко по-добър. Допитах се до няколко човека преди да я напиша за да се уверя, че не само на мен ми се струва странно заключвнето на тези теми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #5 Отговорено 11 Март, 2011 Защото ако искаш да добавиш нещо нищо не те спира! (Отново с удивителна) Пишеш мнението, модератор го проверея и одобрява и се появява там където си го писал. Вероятно няма да е рамките на час или два, но ще се появи. Умишлено са оставен така тези раздели. За да се пазят чисти и само мненията които имат какво да кажат да се появят. Не са малко форумите на които ВСИЧКИ потребителски мнения минават такава проверка. Голяма част от тях само за новобранци, но има и такива в които това е практика за всички постове. Ако искаш да добавиш нещо в този раздел напиши го. Ако искаш някоя тема да отиде там пусни доклад с темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #6 Отговорено 11 Март, 2011 Напротив спира ме! Имам чувството че не четеш какво пиша! Никъде не съм казвал, че пускам мнение, а то не се появява в темата. Писах че НЕ МОГА въобще да пиша в тези теми. Бутоните "отговор" и "цитиране" липсват, а на мястото на "Нов отговор" и "Нова тема" са "Не можеш да отговаряш в тази тема" и "Не можеш да публикуваш нова тема". Да не би от някоя настройка да е това нещо?И ако наистина ви е толкова идеалистична идеята за тези теми, може примерно да ги поразчистите от глупостите като "супер пи4,много яко". И да знаеш, че просто сте утрепали част от избраните теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #7 Отговорено 12 Март, 2011 Колеги от началството, защо не може да се пише в темите от Избрано от спорт и тунинг?Тук чета не може да се пише, а не че бутоните ги няма. Ще прегледам какво се е случило. Това най вероятно е станало след обновяването на форума. А това са две различни неща. До три четри дни ще пиша какъв точно е проблема и защо липсват възможностите за отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #8 Отговорено 12 Март, 2011 Проблема е отстранен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове