Jump to content
DuMuTkO

Продавам Сивик 6г хеч.

Recommended Posts

http://www.mobile.bg/11298375247376086Имам колата от 3 години, закупена внос от Италия. За жалост двигателят и блокира преди 2 години, смених го и до ден днешен количката си ми служи вярно. Но вече взе да ми идва малка, поради което се налага да се разделя с нея и да закупя някое комби. В обявата съм написал подробностите по колата. Основното и предимсвто освен здравината е газовият инжекцион, който прави колциата още по-икономична, особено при сегашните цени на бензина.Колата се намира в гр. София, иначе е с бургаска регистрация, защото съм от там :thumbs2:Цена 3100 лв.Телефон за връзка: 0888771222 ДимитърДа допълня само, че новият двигател е Д14А4, докато старият беше Д14А3 - да не се чуди някой, защо пише 1,4i, а съм написал че е 90 к.сПоздрави :( Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хайде на Сивичето. Газта падна на 1,26лв/л, още по-евтино ще се придвижва колицата :huh:Нова цена 2700 лв

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Количката върви и с комплект летни гуми Пирели и 2 броя зимни гуми Уестлейк. Много икономично превозване - 10-11/100 газ градско по задръстванията (12лв./100км) и 7-8/100 по магистралата със 110-130 км/ч (10лв/100км).КРАЙНА ЦЕНА --> 2700 лв.

Редактирано от DuMuTkO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да поясня, тъй като ми се изтри обявата от мобиле-то: Преди 2 години съм сменил двигателя на хондата, защото се развали, а ремонта ми излизаше прекалено скъп. Новият двигател е Д14А4, да чукна на дърво доста добър засега. ДВГ-о си има всички документи, фактура за покупко-продажба и т.н, но не съм регистрирал колата в КАТ с новия двг, защото не ми се виси по опашки. Това може да се извърши при евентуална пререгистрация в КАТ без проблем.

Колата е с леки забележки по броните.

Какво съм правил по колата досега:

Сменен ДВГ - 600лв.

Съединител - 300лв.

Кормилни накрайници - 200лв.

Газов инжекцион - 1200лв.

За смяна е лявото външно каре - маншонът му е скъсан и е изтекла грезта без да забележа и се разтропа наскоро.

Снимки: http://dumutko.snimka.bg/automobiles/civic.582735

НОВА ЦЕНА 2500 ЛВ.

Редактирано от DuMuTkO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече със сменени 2те външни каренца. Цена 2500 лв. Без коментар.

Редактирано от DuMuTkO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Хонда Сивикцена 2200 лв.Година на производство: 1997гБрой врати: 2(3)Тип двигател: БензиновМощност: 90к.сЕл. стъклаЕл. огледалаГазова уредба - газов инжекционКолата е със сменен двигател, който не е регистриран, но си има изрядни документи предоставени ми от продавача. Колата е в добро техническо състояние - сменен съединител, кормилни накрайници, външни карета, тампони на двигателя. Преди 40 хил.км смених ангренажен ремък. Маслото и филтрите са сменени преди 6-7000 км. Маслото е Мотул 10в40, винаги съм карал с такова. Газовият инжекцион е монтиран преди 3 години тук, в България, на фирмата АГ. Много съм доволен от него, не е италиански, но не ми е правил никакви проблеми. Колата има външни забележки по броните.Имам 4 летни и 2 зимни гуми, които вървят с колата. Всички могат да изкарат поне по 2 сезона още. Летните са Пирели, зимните Уестлейк.снимки: http://dumutko.snimka.bg/automobiles/civic.582735малко кофти качество са, но съм снимал с телефона.

Редактирано от DuMuTkO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:honda::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ключ на темата! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове