Jump to content
foraki70

Кой двигател да избера?

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Така си е.... дори едното двойно ключично окачване да вземем си е чисто и просто Хонда ДНК ;)Жалко че в новите слагат макферсон.

Редактирано от Red

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Което окачване е просто страхотно!!! Мойта ми изтървават задните амортесиори вече, но пак е по-стабилна от немските курници... Имат обаче проблем със това окачване-4 шарнира само отпред и едно кило тампони навсякъде. Това води до скъпа смяна при необходимост, но пък е супер стаблино и здраво. Един колега има пежо 206 и понеже го визих няколко дни и ми разправя"Ако си намразя колата ще ти я дам за 2 месеца, после и за скраб няма да става" :blink: По неизвестни причини ми се чупят само външните накрайници, та веднъж годишно давам по 100 кинта с работата и после пак езда. Аз кола не пазя и до сега не съм виждал кола да не иска да се счупи както тая... 4 год., 100к пробег и няма и 1к за части с работата :punk: Сега ми предстои леко сервизиране август и мисля до 2015 да не сменявам друго, освен основни консумативи. За разход на газ/на плочка с ламбда-контрол/ от 6/100 извън градско с 80-90 до 8,5/100 Перник-София в трафика с 5 човека.За мен си е чук машинката, даже още едно кило народ искат като мойта, един вече си купи.п.п.Англишманка пулззззз :punk: п.п.2 Който има въпроси за този модел сивик да свирка на лични-отговарям спокойно :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абсолютно съм съгласен, окачването е нечовешко - карам Rover 416Si вече 5години (почнах 6-та) и преди 1 седмица си купих Civic (Англичанка) D15Z8 точно поради тази причина, че 90хил.км не съм пипнал нищо по ходовата част и в момента е в същото състояние, както когато я купих!Много приемливи автомобили за нашите условия (в България) са Хондите - здрави, бързи и икономични :cool:

Редактирано от Honda user

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...