Jump to content
Accord F18A

Питане относно обява в мобиле за Civic vtec-e

Recommended Posts

Здравейте Колеги,Искам да питам дали въпросната обява е на някой от форума http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11299528304050782&f1=detailsили някой ако има повече информация за колата да сподели.Смятам да я взема за жената, ако е читава. Ще съм благодарен на всеки, който сподели мнение относно обявата като например каква е приемливата цена за подобна кола. Благодаря предварително,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два айрбега ВТЕК Економик..Гууд

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя, ако и някой друг е решил да гледа колата от обявата.Има доста забележки по външния вид. Разместени и за боядисване и двете брони от леки удари,лек удар в предна лява вежда, разместени фарове и мигачи, счупена част от задния стоп, счупено дясно огледало и закрепено с видии за дърво, които са останали недозавити с по 1 см. Колата е боядисвана цялостно преди време, но вече са избили множество ръжди и отново са изгнили веждите.Нивото на маслото в двигателя не стигаше въобще до върха на щеката. Добре, че проверих преди да я запалим /с бутане/. Маслото беше поне на 20 хкм, защото беше ужасно черно и гъсто. Доляхме 1 литър и стигна средата между минимума и максимума. Собствениците казаха, че до сега не са доливали никога, но май не го проверяват и явно карат без масло. Искаха да я палят така, едва успях да ги разубедя. Акумулатора е изтощен, но успяхме да я запалим с бутане /добре че не е Акорд/.Спирачките не са във ред. Не знам какво точно, но не спира. Иначе няма тропане по окачването.Не знам трябва ли да свети някаква лампа, когато е в икономичен режим, защото нищо не светеше. Крайна цена ми казаха 2300 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси друга :) Определено не си заслужава и то за тази цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм убеден, че тази кола стоеше доста години срещу х-л Кемпински и редовно я гледах застопорена там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...