Jump to content
MonStarr

Въпрос: За какво служи тапата в багажника на EJ9?

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Въпросът ми е написан в заглавието.Бяла тапа под "патерицата". Твърде нов собственик съм (но отдавна фен) на марката и не съм набрал достатъчно познания и опит с нея, за това се обръщам към вас с този, може би доста смешен въпрос. Причината за да питам е, че при мен тази тапа е в "леко" окаяно състояние и сякаш влиза вода от там и искам да я сменя. Не съм я свалял все още, защото ме е страх да не остана дори без малкото колкото е останало от нея и да не се отвори дупка. Става въпрос за тази тапа от снимката (бялата под резервната гума). Снимката е взета от нета. Благодаря предварително.

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тапа е технологичен отвор който служи за отводняване наример.Сьщо така може да е причина да ти влиза вода ако не е пльтно набита капачката. Сменяй я и сложи силикон на новата . Водата в багажника може да е влизала и от упльтненията на стоповете и за това да е изгнила капачката от влагата .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря, колега. Щом е само за отводняване, спокойно мога да я "обработвам". ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че темата е изчерпана нека остане като "Важна" за други колеги които се интересуват за какво е въпросната тапа.пс: Ако ти влиза вода в багажника, виж си: задните вежди (при мен са шукнали и влиза от там), погледни и шибидаха понякога каналите му се запушват и влиза от там в багажника, погледни и стоповете както е казал колегата.Поздрави,Митко.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...