Pulse 0 #1 Публикувано 5 Март, 2011 След като натисна спирачки,на таблото ми светва "Break Lamp" с една удивителна!Сменил съм накладките и спирачната течност,но не угасна.Някой знае ли за какво точно става вапрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #2 Отговорено 5 Март, 2011 (Редактирано) Провери си пак нивото на спирачната течност да не е изтекла от някъде, а ТуК казват, че може и да е от изгорял сензор или от лампичката, ако разбираш английски прочети.пп. колега, попълни с в 'кара' и година на колата, щото акорд - всякакви.пп2. още един линк тук Редактирано 5 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #3 Отговорено 5 Март, 2011 виж си крушките на стоповете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Don_Enco 29 #4 Отговорено 5 Март, 2011 Значи на мен на акорда като ми светне "Break Lamp" обикновенно ми е изгоряла някоя от крушките на спирачките.Последния път не ми светеха и двете но беше от захранването на тези светлини - въпреки всичко това отчита че има проблем със "Спирачна светлина" там е проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове