Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 2 Март, 2011 наскоро си купих един аеродек с въпросния мотор D14A8 . Най вероятно е издухала гарнитурата . въпроса ми е като се разглабя сменят ли се и гуми4ките на клапаните ? в какво се състои целия ремонт ,понеже досега на ми се е налагало на хонда да го правя . и колко би струвало ? ще съм благодарен за съвети ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #2 Отговорено 2 Март, 2011 по принцип е желателна сняма на гумичките но ако е поради липса на средстава някой не го правят,и смяната с труд е около 100лева ,зависи колко пари са гумичките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 2 Март, 2011 (Редактирано) Здравей колега. От заглавието се разбира едно - че се иска ремонт на самата гарнитура....? Гумичките по принцип издържат много във времето! Но смяната - по преценка, и дори да стигнете до смяна, поне да е с такива с произход, защото понякога старите оригинални са за предпочитане пред някои, макар и нови. Редактирано 2 Март, 2011 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #4 Отговорено 3 Март, 2011 Здравей, от цялата процедура най-скъпо ще ти излезе труда по сваляне-качване на главата. Иначе като цени мога да ти дам някои ориентировъчни, челосване на главата при Иво(фантазията) е 20лв., прилична метална гарнитура е около 50лв. а гумичките ще ти излезнат не повече от 30лв.Ако имаш проблем с клапаните, припасване+шлайф при Иво е 100лв. От там нататък е плащане за труд.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 4 Март, 2011 Искам да питам защо мислиш че е издухана гарнитурата? Какви са ти симтомите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове