Jump to content
Prelude_2.0

Ремонт гарнитура на главата (издухала) D14A8

Recommended Posts

наскоро си купих един аеродек с въпросния мотор D14A8 . Най вероятно е издухала гарнитурата . въпроса ми е като се разглабя сменят ли се и гуми4ките на клапаните ? в какво се състои целия ремонт ,понеже досега на ми се е налагало на хонда да го правя . и колко би струвало ? ще съм благодарен за съвети !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по принцип е желателна сняма на гумичките но ако е поради липса на средстава някой не го правят,и смяната с труд е около 100лева :),зависи колко пари са гумичките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравей колега. От заглавието се разбира едно - че се иска ремонт на самата гарнитура....?

Гумичките по принцип издържат много във времето! Но смяната - по преценка, и дори да стигнете до смяна, поне да е с такива с произход, защото понякога старите оригинални са за предпочитане пред някои, макар и нови.

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, от цялата процедура най-скъпо ще ти излезе труда по сваляне-качване на главата. Иначе като цени мога да ти дам някои ориентировъчни, челосване на главата при Иво(фантазията) е 20лв., прилична метална гарнитура е около 50лв. а гумичките ще ти излезнат не повече от 30лв.Ако имаш проблем с клапаните, припасване+шлайф при Иво е 100лв. От там нататък е плащане за труд.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да питам защо мислиш че е издухана гарнитурата? Какви са ти симтомите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...