mcclarana 0 #1 Публикувано 2 Март, 2011 Hеми работи скоростомера, искам да знам даТЧик ли е или жило и колко струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #2 Отговорено 2 Март, 2011 Да ти метнем боб викам в такъв случай 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 2 Март, 2011 (Редактирано) Hеми работи скоростомера, искам да знам да4ик лие или жилоAко караш 4та или 5та генерация Prelude (Понеже в профила ти пише само Prelude и гадая) скоростомера ти е с датчик, който се намира на скосостната кутия (над диференциала се намира датчика), за по-старите прелюди не съм сигурен мисля че са с жило от 3та генерация на зад....П.С. Автомат ли е или ръчка, че и това има значение? Редактирано 2 Март, 2011 от Sako 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcclarana 0 #4 Отговорено 3 Март, 2011 Мнението на потребителя е изтрито заради нарушена т.2 от Правилата на форума 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 3 Март, 2011 (Редактирано) Датчика и на автоматика и на рьчните скорости при прелюд 4 и 5 са на едно и сьщо място и са еднакви. Може да има разлика в зьбното клело но другото е сьщото и са с 3 изхода:12V,5V,и маса.Моя прелюд беше автомат . При акордите 2000 година няма датчик за скороста. По проблема ти колега: извади буксата от датчика и премери дали ти идват горе посочените напрежения при контакт. Ако идват виж в мануала имаше как да се премери датчика за да се види дали е здрав.П.С. Автомат ли е или ръчка, че и това има значение? Редактирано 3 Март, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcclarana 0 #6 Отговорено 4 Март, 2011 Мнението на потребителя е изтрито заради нарушена т.2 от Правилата на форума 2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове