pumata_dp 12 #1 Публикувано 1 Март, 2011 Въпросът ми е като вклучите Дълги,Късите гаснат ли? за тези които са с такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #2 Отговорено 1 Март, 2011 Да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3 Отговорено 1 Март, 2011 Слага се по едно реле на всеки фар и след това няма проблем. Мен ми ги дадоха готови точно за тия фарове, само ги вързах и заспаха и сега е друга работа, като светят и 4-те с ксенон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #4 Отговорено 1 Март, 2011 В таъв случай много глупаво направено аз си мислех моите да не съм ги вързал грешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #5 Отговорено 1 Март, 2011 Слага се по едно реле на всеки фар и след това няма проблем. Мен ми ги дадоха готови точно за тия фарове, само ги вързах и заспаха и сега е друга работа, като светят и 4-те с ксенон дай малко повече инф че точно за това и аз съм с би-ксенон и като изгаснат истинат и после пак така за какво реле става въппрос и къде се връзва??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 1 Март, 2011 Ами за съжаление не мога да ти дам повече инфо, не ги разбирам тоците много много. Релетата съм ги купил от колега и само ми обесни как да ги вържа. Някой друг колега, ако може да даде повече инфо за тия релета добре ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #7 Отговорено 1 Март, 2011 дано получа съвет от някой колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #8 Отговорено 2 Март, 2011 Ти питаш за самите пръстени или за фара. Защото аз на моя сивик преди,5-та генерация,сложих кристални фарове с ангелски очи и на дълги светеха и късите, което всъщност беше едно от предимствата. Имаш ли снимки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #9 Отговорено 2 Март, 2011 Става въпрос за крислани фарове с ангелски очи,и като пусна дълги късите гаснат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #10 Отговорено 2 Март, 2011 съвет от някой,как да светят и къси и дилги едновременно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове