freem4n 4 #1 Публикувано 28 Февруари, 2011 Честита Баба Марта , Колеги ! Много здраве,щастие,успехи и сбъднати мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #2 Отговорено 28 Февруари, 2011 честита и от мени колеги и колешки и безаварийна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #3 Отговорено 1 Март, 2011 Нека този хубав наш празник ви донесе здраве, радост и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #4 Отговорено 1 Март, 2011 Честита Баба Марта. Сила, здраве и любов на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #5 Отговорено 1 Март, 2011 Честита баба Марта, колеги! Желая ви най-вече много здраве и силна воля. Всичко друго се постига. И дано всеки в гаража си има по няколко такива мартеници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #6 Отговорено 1 Март, 2011 Честита баба Марта.Весели,засмени-румени червени.Поздрави на всечки колеги и колежки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 7 #7 Отговорено 1 Март, 2011 Честита баба марта на всички които носят БЪЛГАРСКОТО в себеси, бъдете живи и здрави, и нека господ ви даде повече мощ на вашата ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 1 Март, 2011 Честита баба Марта )))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ванкича 5 #9 Отговорено 1 Март, 2011 Честита Баба Марта и от мен колеги и колежки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #10 Отговорено 1 Март, 2011 благодаря колега нека вашите желания бъдат мои пожелания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #11 Отговорено 1 Март, 2011 Айде честита и от мен, много здраве на всички! Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #12 Отговорено 1 Март, 2011 Честита и от мен, много здраве и щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #13 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Честит 1-ри март и от мен, живи и здрави и много късмет Редактирано 1 Март, 2011 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #14 Отговорено 1 Март, 2011 Баба Марта прати вест-ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!Да си качим краката на бюрата и да се чешем по главата! Бели,румени ,засмени от божествен мързел опиянени! След кафенцето горещо идва време и за още нещо-сандвич със кюфте и много бири със мезе! Здраве,щастие и рози,вино-в двойни дози,Пожелаваме на вас-Баба Марта,Пролетта и Аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #15 Отговорено 1 Март, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #16 Отговорено 1 Март, 2011 Честита на всички,живи и мноооого здрави.Щях да поствам една мартеница тук,но не знам форума дали има червени точки "30+","40+" и т.н..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #17 Отговорено 1 Март, 2011 Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта! Аз ги пожелавам на всички вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #18 Отговорено 1 Март, 2011 Баба Марта бързала, мартенички вързала,на момиче, на кокиче, на момче и на дръвче.А аз подарявам на Теб, за да ти носимного здраве, щастие и късмет!ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #19 Отговорено 1 Март, 2011 Честита Баба Марта на всички! Много здраве, щастие и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #20 Отговорено 1 Март, 2011 Честита Баба Марта на всички,да сте бели и червени и живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #21 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Честита баба Марта на всички, бъдете бели и червени, румени, засмени! Много здраве и късмет! Редактирано 1 Март, 2011 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #22 Отговорено 1 Март, 2011 Честита Баба Марта и всичко най-хубаво от живота!И ето нещо от нета според случая:Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...! Здраве, щастие и рози, Виното - във двойни дози. Бурен с*кс във всички пози. Пожелаваме на Вас Баба Марта, Пролетта и Аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #23 Отговорено 1 Март, 2011 Айде честита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #24 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Не те е срам колега Ryuugan! Макар, че.... "През целия ден старите жени не излизат от къщите си и не ходят по улиците, за да не ги види Баба Марта, която не обича стариците. Навън излизат само момите и младите невести, за да им се радва Баба Марта и да затопли времето" Честит 1-ви март, или баба Марта Невачкова Редактирано 1 Март, 2011 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове