aleksander bachev 2 #1 Публикувано 27 Февруари, 2011 Привет на всички . Имам следния проблем и търся вашите мнения. Искам да си сложа друг всукателен колектор (метален), защото моят е пластмасов, а искам да сложа обикновена газ. Въпроса ми е от какъв двигател ще ми стане колектора на 100% и от кои точно модел няма да сменям дросела, инжекторите, стъпкови моторчета и др. джаджи. Някакви приблизителни цени на начинанието ми ще са ми от полза. Благодаря предварително Поздрави на всички! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ajax6 1 #2 Отговорено 27 Февруари, 2011 Ако ти е англичанка колата става от д16з6 почти без преправения.Само се отнема малко отстрани на колектора за да достига въздух до температурния датчик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 27 Февруари, 2011 Уф,Ако е това което си мисля, ама ае няма значение. дай една снимка на твоя. Виж има си тема с п-па на дроселите. Но накратко-ако е англишманка става от д16з6 или д14а2. Не се преправя нищо и са метални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #4 Отговорено 27 Февруари, 2011 В крайна сметка колектора от д16з6 преправя ли се нещо или не?И мен ме интересува, благодаря за отговора предварително ако някой знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове