civicgonemad 60 #1 Публикувано 27 Февруари, 2011 Колеги търся тапицер в Пловдив или блозо до Пловдив. Трябва ми да ми оправи мокета на колата , че искам да му се зашие нов върху стария или да се изреже ново пърче по стария. Ако знаете способен човек моля кажете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #2 Отговорено 27 Февруари, 2011 Колега,един приятел от форума ми каза за тапицер,в кв.Коматево до стадиона точно се намирал.То и аз скоро мисля да го посетя,но за тавана,че ми е малко увиснал,но не знам кога ще е точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #3 Отговорено 27 Февруари, 2011 (Редактирано) Кажи кой е де или дай телефон за връзка? Ако имаш разбира се. Или го знаеш само като координати горе долу? Редактирано 27 Февруари, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #4 Отговорено 27 Февруари, 2011 Кажи кой е де или дай телефон за връзка? Ако имаш разбира се. Или го знаеш само като координати горе долу?Имаш ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #5 Отговорено 28 Февруари, 2011 Кажи кой е де или дай телефон за връзка? Ако имаш разбира се. Или го знаеш само като координати горе долу?Имаш ЛС еи и на мен ми трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #6 Отговорено 28 Февруари, 2011 Днес минах от там, но не спрях(бях натоварен с глупости) и мисля че го видях къде е... Тези дни ще гледам да отделя време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniboy 0 #7 Отговорено 7 Март, 2011 Колеги търся тапицер в Пловдив или блозо до Пловдив. Трябва ми да ми оправи мокета на колата , че искам да му се зашие нов върху стария или да се изреже ново пърче по стария. Ако знаете способен човек моля кажете.Здравей, на центъра съм виждал едно тапицерско ателие, има и табела, казваща че правят и автотапицерии. Намира се на ул Гео милев мисла, че се казваше.... като караш по Петко Д. Петков в посока Богомил, преди да завиеш на богомил, завиваш надясно по въпросната улица, която излиза на бул Цар Борис.... след завоя се оглеждаи, след около двайсетина метра е ателието... и аз трябва да ходя, провисна тавана на сивика :) ама лятото, като направя едно цялостно пране на салона.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #8 Отговорено 5 Април, 2011 ако не си свършил работата пиши да се пробвам да помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #9 Отговорено 7 Април, 2011 А защо просто не си купиш оригинален запазен мокет? Правеният едва ли ще стане като оригиналният, освен това ще е по-скъп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове