atanasoff 13 #1 Публикувано 26 Февруари, 2011 Ще опират ли гуми 185/65/15 на хонда сивик 6та генерация вти?На калкулатора не стават, но той не е много точен и затова питам някой който е пробвал да сподели?Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #2 Отговорено 26 Февруари, 2011 Ами то оригиналните са си 15-ки, не виждам да имаш някакъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #3 Отговорено 26 Февруари, 2011 Оригинално са 195/55R15.Аз съм с 185/60R15 за зимата.Но като гледам без проблеми може да побере 185/65R15.Говоря за 6-та ВТИ в японски хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasoff 13 #4 Отговорено 26 Февруари, 2011 Ясно, значи другата зима скачам на 15ки Мерси за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #5 Отговорено 26 Февруари, 2011 За ставане мисля ще станат ,но им идват доста високи тези гуми и става грозно .А и калкулатора си ти го е казал сам си се убедил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasoff 13 #6 Отговорено 26 Февруари, 2011 Грозотията не ме плаши, че сега с тия железни джантета да не е по добре работата...Колкото до калкулатора... и на другата ми кола съм го пробвал и е давал червено, но като ги сложа никъде не опират, затова си мисля, че не е от най-точните... затова питам патило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #7 Отговорено 26 Февруари, 2011 Калкулатора не изчислява дали ще опрат в калника или подкалника а изчислява дали е допустима замяната на база диаметъра на гумата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове