Jump to content
ADH-Honda

Голямо барче за Сивик 5-а ген.

Recommended Posts

Продавам: "голямо" барче за Сивик 5-а ген., СИВО на цвят.

Барчето има ЕДНА забележки: самото кабелче с буксата която дава захранване на запалката липсва, така че бъдещия собственик трябва да прехвърли кабелчето с буксата от "малкото" си барче на това барче (работа за няма и 2 минути). На снимките съм снимал барчето без запалката (самата джаджа с която се палят цигарите), но запалчицата я имам и е налична, просто бях забравил за снимките да я сложа на мястото си.

Монтажа на барчето е изключително лесен: демонтиране на старото "малко" барче, след това най-важното което трябва да направите, е да махнете декоративната капачка която стои на конзолата-пластмаса която е с кожичката около скор. лост (последната снимка съм показал тази конзола-пластмаса как е със свалена такава капачка). ЗАБЕЛЕЖКА: тази капачка се демонтира НЕ с напъване с някакъв лост, а се държи от долната страна на конзолата с 4 болчета, т.е. за целта трябва да демонтиране топката за скор. лост и самата конзола-пластмаса (държи се на два от пред и два от задната си страна болта) за да махнете тази капачка. Това е всичко.

Снимки на барчето:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Цена: 65лв

От Враца съм, но работя с ЕКОНТ (с опцията "отвори преди да платиш").

За контакти: 0877/143963, vra4anin@gmail.com или тук във форумът на ЛС.

Барчето отново е на пазара!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Барчето все още търси новия си собственик.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да уточня, понеже като съм писал в първия пост относно забележката (липсващото кабелче), май съм го написал неразбираемо: гнездото (самата запалка в която се включва или запалчицата с която се палят цигари или примерно зарядно за телефон) си стои на барчето, липсва само кабелчето което свързва това гнездо към инсталацията на автомобила (на всяко едно "малко" барче, този кабел си го има и се сваля). Също и самата джаджа (запалката) с която се плаят цигарите, тя също е налична и си върви с барчето (само че, не я снимах и затова не се вижда на снимките).

За контакти: 0877/143963, на ЛС или vra4anin@gmail.com

Барчето отново е на пазара!

Редактирано от Stefan Milev
По молба на автора!
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Барчето все още търси нов собственик.За контакти: 0877/143963, vra4anin@gmail.com или ЛС

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Барчето е продадено, честито на новият собственик.Катинар моля.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...