mishos85 2 #1 Публикувано 25 Февруари, 2011 здравейте колеги напоследък с цената на бенза се чудя да слагам агу.дайте мнения за това спорд вас добре ли ще е да сложа обикновена агу.карам англичанка 1.5 в-тек 96'. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 25 Февруари, 2011 Здравей колега. Аз съм със англичанка с 1,5 VTEC-E с обикновена газова уредба(така я взех)и вече почти 20 000км. нямам ядове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #3 Отговорено 25 Февруари, 2011 Отделно и аз я карах на газ около 20 000км преди колегата да я вземе от мен,газовото и го слагах тук BRC с lambda control и емулатори беше каквото си спомням. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 26 Февруари, 2011 Ако слагаш газ поне газ контрол да има, инак може да страдаш от кофти смес от там тръгват и другите проблеми. Но АГУ с газ контрол е малко под цената на ГИ, ако имаш възможност сложи си ГИ , в Пловдив има оферта на 870лв питаи колегата Маината или hondarev_accordov тои тея дни щял да слага. Иначе АГУ с газ контрол около 550-600 маи излиза. Все пак всичко е въпрос на възможности , но поне газ контрол да има ако е обикновена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове