Dragi4 1506 #1 Публикувано 24 Февруари, 2011 Дерзанието ми е дали е добре да се сложи термостат при система с външен маслен 0хладител(oil cooler)Става дума за охлаждане на масло на мотора.Термостатите които гледам отварят на 80',което ми се струва че е хладничко.Някой има ли мнение по въпроса?Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1547 #2 Отговорено 24 Февруари, 2011 (Редактирано) А няма ли да е по-добре да се сложи радиатор(за охлаждане на водата) от автоматик. Нали през него минава охлаждането на маслото на автоматика. Така, ако правилно съм разбрал идеята ти, изолираш оригиналният охладител и го вкарваш през радиатора и маслото ще се охлажда постоянно, е докато отвори големия кръг. Редактирано 24 Февруари, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 24 Февруари, 2011 Колега благодаря за отговора,но моля прочети внимателно какво питам !!! Ако имах оригинално охладител нямяше да имам нужда от тази тема.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 1 Март, 2011 С термостат ще го правя за да ми е мирна главата За мен темата е изчерпана! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo099 1 #5 Отговорено 1 Март, 2011 колега според мен няма нужда от термостат.а на 80г е горе долу добре да отваря ако ще слагаш то маслото няма да ти вдигне повече от 90-95 гр. поне според мойто съдя колко гр. даржи.надявам се да сам бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове