Jump to content
kembo

Джанти 15 ОРИГИНАЛНИ от сивик 5 г VTI

Recommended Posts

За джантите 15 ки ЕТ45 6J 4 по 100 отвор 56.1мм ОРИГИНАЛНИТЕ от сивик 5 ген VTI (НАЙ-ЗДРАВИТЕ джанти според мен) стават за ВСИЧКИ ХОНДИ 4 по 100 !!! Забелешки без 1 капачка са и едната е ожулена доста !!! ЦЕНА 270лв -толкова съм ги купувал !!! ФАРА- оригиналния свален е от акорд 2003-2004 год видимо добро състояние ,тъй като искам всичко да е наред може да се пробва преди покупка ,но в Пазарджик цена 140 лв без коментар са цените !!!! Джантите може и бартер интересуват ме само 14 ки от DEL SOL VTI с минимално доплащане от ваша страна !!! 0888110102 вива 0882000520 м тел АСЕН !!! В Пазарджик се намират нещата при сериозен интерес ги донасям в София !!! ПОЗДРАВИ !!! Снимки след вдигането на темата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така или иначе ще се разделям и с другия комплект такива джанти (същите ) има и гуми на тях 195-50-15 Бриджстоун Потенза стари са гумите .Най-важното в София са но не за дълго защото ми пречат тук .Цената е същата 270 лв Поздрави на СТОК манияците . ПП 1 джанта тежи около 7.5 кг защото много хора си мислят ,че са тежки (до колкото ми е верен кантара)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе-възможни комбинации

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе след около 2 дни и другия комплект е в София така че побързайте другия комплект е по хубав от този на снимките от 8 джанти по избор 4 320лв офертата ще е валидна още 1-2 седмици най-много 0888110102 вива 0882000520 м тел че ми е спрян нета в къщи няма кинти криза :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Обновявяне на офертата КОЛЕГИ- 4 джанти (от снимките без гуми) -4 КАПАЧКИ (налични) 1 джанта е със забележката от последната снимка-- ЦЕНА 260лв (без коментар) в София са още най-много 2 седмици ще е валидна офертата после не НЯМА ВРЕМЕ

Редактирано от kembo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради слабия интерес -КАТИНАР

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...