pikaso906 168 #1 Публикувано 20 Февруари, 2011 Колеги тия дни мисля да сваля кората на лявата врата ,че не ми работи колонката там и да питам има ли някакъв по специален начин,че ме е страх да не счупя някоя щипка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 20 Февруари, 2011 Няма нищо сложно приятел Просто сваляш всичко от нея - дръжката за затваряне и пластмасата около дръжката за отваряне (като разкачиш естествено буксите за ел.стъклата и огледалата). Тази пластмаса внимавай как я вадиш че има от задната страна (от към дръжката за отваряне) едно краче което я държи плътно до кората. Значи тази пластмаса се сваля от предната страна, леко подпъхваш с една плоска отверка (ако те е страх да не надраскаш кората, подлагаш едно парцалче под нея), след това пластмасата ще почне да се вади и ти леко я издърпваш напред. Т.е. не я вадиш цялата към теб, а с леко издърпване напред.Самата след като свалиш това и винтовете, които държат кората (2 или 3 бяха, не помня в момента) си пъхаш ръцете отдолу - има един доста добър отвор в който можеш да си вкараш целите ръце. Дръпваш рязко към теб и щипките ще излязат. Нарочно теглиш само долния край защото след това ще видиш нагоре щипките, а самата кора излиза НАГОРЕ, не към теб. После всичко се слага точно по обратния ред.Не знам дали го написах достатъчно ясно но по принцип е много лесно и като го направиш един път ще видиш. Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 20 Февруари, 2011 Мерси колега утре другиден ще я сваля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове