pikaso906 168 #1 Публикувано 20 Февруари, 2011 Здравеите колеги понеже съм си наумил да си сложа олекотен преден капак,готино нарязан като колите от бързи и яростни на моя прелЮд 4г.И да питам с тия дупки по капака водата ще влиза безпрепятственно когато вали или е на автомивка,няма ли да му стане нещо на двигателя? Пак казвам става въпрос за хонда прелЮд 4г. двигател ф20А4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 20 Февруари, 2011 "удавянето" става, когато въздушният ти филтър засмуче вода. На мотора отгоре и една кофа вода му плиснеш няма да го удавиш, нали все пак се мият тези мотори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 20 Февруари, 2011 Не то заглавието ми е неподходящо извинявам се, имах предвид ако залее акомулатора случаино или кабелите дали няма да съсипе нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PazzO 3 #4 Отговорено 20 Февруари, 2011 Според мен инсталацията ти трябва да е много добре, разбираса че е проблем водата като отива където нетрябва, за това ако смяташ да слагаш такав капак, си провери всичко под капака ОТ-ДО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 20 Февруари, 2011 (Редактирано) Мерси колега ще го инспектирам. Мисля да го направя с контактен спреи и изолирбанд на съмнителните места.Дали е добра идея? Редактирано 20 Февруари, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 20 Февруари, 2011 добре де а каква е целта на изрезките да се вижда отдолу какво има ли или просто фасона? ако е само за фасона хвани някой завачик да ти направи олуци и да не трепериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #7 Отговорено 20 Февруари, 2011 За подобрена визия и за по-добър топлообмен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #8 Отговорено 20 Февруари, 2011 Принципно за по-добър топлообмен е добре радиатора да се охлажда, а не самият двигател.Принципно там където си виждал( примерно на субару импреза) изрязани капаци е за да влиза въздух към интеркулера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #9 Отговорено 20 Февруари, 2011 Аха,ами значи само за визуален ефект.Ще направя както каза колегата и ще сложа олуци.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове