Jump to content
bgioan

Honda Prelude 5-ген

Recommended Posts

Първо искам да кажа, че съжалявам, ако не можете да ме разберете напълно. От когато съм си взел книжката (около година) съм гледал около нас (южна калифорния) за някаква колица за мен. На скоро бях решил да турся някакув Prelude. Намерих един които се намираше около 125 км. Чудих се да я видя или не и реших че ще. Отидох с един мой приятел и я видяхме. Като отидохме беше около 10 вечертъ. Разгледахме я, беше доста запазена за 13 годишна кола от САЩ. Имаше мрасотие от вурте нали. Отвун беше удрана одзат ляво ама много леко и е оправено (видях снимките). Имаше мръсотия вътре. Отвън беше удрана отзад на лявата страна ама много леко и беше оправена (видях снимките как изглеждаше преди). Колата беше от 1998 година с около 320000км. Колата звучи много добре и един грам масло не е горил. Подкарахме я и звучеше чудесна. VTEC-а веднага се усети около 5800 RPM, беше велико. Говорихме с човек-а беше много печен. Съгласихме се за да я купя. Върнахме се защото щяхме да идваме следващата сутрин. Пак 80 км на връщане (имайте предвид че много силно валеше). Днеска се събудихме около 7 и пак отидохме. Видяхме я за последено преди да я купиме, този път във повече осветление. Общо около 500 км изминахме със моя хонда форум другар. В момента ще си е изчистя първо. Мисля да забравя малките драскотини отвън първо. Слет това може да са вземът нови гуми ама като по трябват. Един detailing отвътре няма да е лошо. Още трябва да я добавя към инсуранс-а и ще мога да я карам. Главно я взеха тази кола защото първо беше добър самия деал. Ама аз искам да имам опит с нещо друго. До сега карах един Mitsubishi Lancer 2002 които никакси не е лош но не е мои.

 

Ето ви малко картинки. :)

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

 

Публикувано изображение

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма сага беше докато я вземем тая кола или по-скоро Prelude въобще. Айде със здраве да си я караш. ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега направил си много добър избор. Колата е уникална и те уверявам, че няма да съжаляваш. Много безаварийни и много кеф ти пожелавам ;)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко месеца купих същя и колата ме радва на 100 %Добър избор си направил, само хубави емоции и хиляди, хиляди безавариини :) Обсужи си я сега и се радвай на v-tec power-a :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...