prt 3 #1 Публикувано 18 Февруари, 2011 От близо 2 седмици стои бележката - съседи са намерили изгубен автомобилен ключ. Днес разбрах, че ключът е от Хонда.Загубената вещ се намира в магазина за ламиниран паркет до вх. 5 на бл. 458 (София, ЖК Младост 4) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bal4in 0 #2 Отговорено 21 Февруари, 2011 Здравей, на мен ми откраднаха ключа с документите, да те попитам , дали знаеш и дали можеш да разбереш, дали въпростният ключ е с трите бутона за отключване на централното и за отварянето на багажника. Моят е именно такъв и с червен текстилен фирмен ключодържател с логото на Хонда? Ще съм ви много благодарен ако се окаже моят ключ...Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #3 Отговорено 21 Февруари, 2011 (Редактирано) Утре ще попитам в магазина и ще пиша. Редактирано 22 Февруари, 2011 от Tino 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #4 Отговорено 22 Февруари, 2011 @bal4in За съжаление, не отговаря на твоето описание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 22 Февруари, 2011 Prt, снимай го и качи една снимка, така ще е по-лесно хората да си го познаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #6 Отговорено 24 Февруари, 2011 Аз си затрих ключа от колата преди 2-3 месеца и не в Младост, но все пак.....Ключът е черен, гумиран без никакви бутони, само с емблемата на Хонда. Към него би трябвало да има кръгло дистанционно с три бутона (откл/закл и безшумен режим) и ключодържател с логото на Левски София. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prt 3 #7 Отговорено 24 Февруари, 2011 В събота ще говоря с хората от магазина да го снимам и ще кача снимки, но мисля, че нямаше ЛС. През седмицата рядко ги хващам в работното им време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове