kembo 88 #1 Публикувано 16 Февруари, 2011 И продавам разни неща тук (не съм търговец) Чарковете са останали от Хондите който купувам и понеже ДЪРЖА всичко да е сток отаналото го продавам или като закъсам за пари си продавам някой комплект джанти (имам само ВТИ ски модели и тях ги колекционирам) И продавам разни неща от рекса -обавда ми се 1 колега и се разбираме да се видим да пробваме дали става за неговата кола и тогава да ми го платиСтава въпрос за волан и фланец Очаквм да дойде и да ми се пазари (както повечето правят не искам да обидя никого) а аз съм твърдо убеден ,че цената която съм обявил е по ниска от средната и не съм склонен да свалям И среща ме се Той ме помоли да му сваля стария волан и да му сложа моя ,за да видим дали ще стане (след 30мин) всичко е ОК !!Не че съм голям майстор ,но както и да е СТАНА! След което КОЛЕГАТА ми плати волана + 5 лв за работа !!!БЛАГОДАРЯ МУ за отношението и тъй като му е 1 ХОНДА му ПОЖЕЛАВАМ МНООООООООООООООГО прятни мигове с колата 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 16 Февруари, 2011 (Редактирано) Признавам си колеги аз бях Мерси,много рядко някои ми благодри за тва ,че давам повече пари.Тва означава ,че колегата kembo е супер честен и благодарен Със сигурност пак ще пазарувам от него. Още повече ,че не беше длъжен да се занимава с мене Можеше да си земе парите и да си го слагам сам и да се надявам да стане. п.п.Колега ако ти испаднат спортни седалки на тънкана кажи. Редактирано 16 Февруари, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #3 Отговорено 17 Февруари, 2011 (Редактирано) Браво колеги.Този начин и на мен ми харесва .Лично мразя да се пазаря ,което според мен ни отдалечава от ориенталския ( за мен) начин на правене на всичко ,а тук ако не го правиш значи си балък.Хиляди пъти по-просто е да решиш колко искаш за дадено нещо , да го обявиш,и ако на някой му допадне цената да Има сделка-просто е .За що е нужно да се губи време и усилия в "пазарлък". Редактирано 17 Февруари, 2011 от M&M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #4 Отговорено 17 Февруари, 2011 Браво,поздрави и на двамата,много рядко се срещат такива Сивик-аджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове