kriviq 0 #1 Публикувано 16 Февруари, 2011 Нали от две седмици и аз мога да се хваля с хондичка, купих я с един ключ не оригинален и с него няма никакъв проблем. Днес продавача (познат) ми каза, че шофьора на автовоза е намерил още един ключ. Взимам ключа радостен че ми е спестил поне 100 лв и отивам да го пробвам, отварям вратата с него перфектно тръгвам да паля таблото светва да ама стартера неще и да чуе, свети си лампата с едно зелено клуюче и толкус. Тръгвам да паля с не оригиналния и същата работа свети и неще след дестина опита с не оригиналния запали и за сега няма проблем. Въпроса ми е щом отваря всички врати дава на контакт и неще да завърти може ли този ключ да нее за мойта кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #2 Отговорено 16 Февруари, 2011 (Редактирано) Най веротно ключа ти е с чип а този който са намерили е без!Сложи на една връзка и двата ключа и пробвай с този който не иска да пали! Редактирано 16 Февруари, 2011 от jorko82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #3 Отговорено 16 Февруари, 2011 Да не би ключът,който не пали,да е червен на цвят?Ако е такъв,то той е сервизен и с него не можеш да запалиш двигателя,доколкото знам той носи информацията(кодът),която ще ти трябва за направата на нов ключ евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kriviq 0 #4 Отговорено 16 Февруари, 2011 Че е червен е червен но аз си мисля че и с него може да се пали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 16 Февруари, 2011 Със сервизният ключ не можеш да запалиш Сервизният е червен на цвят Не се пробвай ако е червен чудо няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kriviq 0 #6 Отговорено 16 Февруари, 2011 До колкото разбрах той служи за направа на нов и с него неможе да се пали е няма и да опитвам повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 16 Февруари, 2011 (Редактирано) Добре че не си си поиграл повече с него , че нямаше и с другия да запалиш.Имаше вероятност да си я гледаш и обикаляш като голям камък.Незнанието и интересът водят до големи главоболия.Някои от форумът много добре знаят. :-) Редактирано 16 Февруари, 2011 от docev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #8 Отговорено 16 Февруари, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37026 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове