Jump to content
kriviq

с втория ключ не пали

Recommended Posts

Нали от две седмици и аз мога да се хваля с хондичка, купих я с един ключ не оригинален и с него няма никакъв проблем. Днес продавача (познат) ми каза, че шофьора на автовоза е намерил още един ключ. Взимам ключа радостен че ми е спестил поне 100 лв и отивам да го пробвам, отварям вратата с него перфектно тръгвам да паля таблото светва да ама стартера неще и да чуе, свети си лампата с едно зелено клуюче и толкус. Тръгвам да паля с не оригиналния и същата работа свети и неще след дестина опита с не оригиналния запали и за сега няма проблем. Въпроса ми е щом отваря всички врати дава на контакт и неще да завърти може ли този ключ да нее за мойта кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най веротно ключа ти е с чип а този който са намерили е без!Сложи на една връзка и двата ключа и пробвай с този който не иска да пали!

Редактирано от jorko82

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би ключът,който не пали,да е червен на цвят?Ако е такъв,то той е сервизен и с него не можеш да запалиш двигателя,доколкото знам той носи информацията(кодът),която ще ти трябва за направата на нов ключ евентуално :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че е червен е червен но аз си мисля че и с него може да се пали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сервизният ключ не можеш да запалиш ;) Сервизният е червен на цвят :) Не се пробвай ако е червен чудо няма да стане :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото разбрах той служи за направа на нов и с него неможе да се пали е няма и да опитвам повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че не си си поиграл повече с него , че нямаше и с другия да запалиш.Имаше вероятност да си я гледаш и обикаляш като голям камък.Незнанието и интересът водят до големи главоболия.Някои от форумът много добре знаят. :-)

Редактирано от docev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...