jakiro 5 #1 Публикувано 12 Февруари, 2011 Как работи турбо изпарителя? Знам само,че обогатява по някакъв начин,ако е така действителност ми е интерестно при подаване на кислород от бутилка в студената част на турбото, дали би имало ефект.Дали ще успява да обогатява тоя изпарител достатачно за да няма постове в стената на плача.Не е правен турбо сетъп на кола просто ми се въртят някой неща в главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jakiro 5 #2 Отговорено 13 Февруари, 2011 Никой ли не е запознат как работи и няма снимки с механизма му ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jakiro 5 #3 Отговорено 18 Февруари, 2011 Няма ли запознати, интерестно би било какво ще се случи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #4 Отговорено 18 Февруари, 2011 До колкото съм чувал, реазликата с обикновенния изпарител е че има по-дебели мембрани и има някакъв маркуч който изравнява налягането спрямо налягането на турбото. Това дето го мислиш с бутилката с кислорода няма как да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове