KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 10 Февруари, 2011 При студен двигател стоят на 1600 а като загрее 600-700 макс.... Като про вдигнат капак се чува свистене отиващо към свирене от някаде неможе да се разбере точно.Моля колеги ако някои е имал такъв проблем да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #2 Отговорено 10 Февруари, 2011 (Редактирано) свиренето може да е от ремък някъде Редактирано 10 Февруари, 2011 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #3 Отговорено 10 Февруари, 2011 (Редактирано) Опитвал ли си да врътнеш болтчето дето е на всмукателния колектор air adjusting bolt от него можеш да си регулираш оборотите.П.П. Моля модератоите да не ме санкционират, без да искам съм натиснал ентъра и съм пуснал 2 поста еднакви. В последствие забелязах това и съм редактирал и двата поста, за да не са еднакви Редактирано 10 Февруари, 2011 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #4 Отговорено 10 Февруари, 2011 По принцип незнаех че има такава схема.Ще ми обясниш ли каде е.Не е изключено да е ремък ,но сякаш повече ми звучи като въздушно свистене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове