Jump to content
buleka vti

Въпрос за калобрани СИВИК 6 ген.

Recommended Posts

Предлагат ми калобрани от сивик Англичанка. Дали ще станат на сивик Японка 3 врати хеч.? Имат ли разлика в профилът?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен няма никакъв шанс да станат.... Задния калобран следва абсолютно точно извивката на бронята. Даже за ръбчето отдолу си има процеп, за да пасне идеално по нея. ЕВЕНТУАЛНО може да има някакъв шанс предните да застанат не много странно, но не вярвам - пробвай ако има как. Успех!п.п. Тези от японките се намират доста трудно... бях намерил парт номер, но се оказа че май не се произвеждат вече. Доста рядко явление са...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е парт номера, мисля че би трябвало да ги има, защото излизат на сайта.08P00-S00-100 това е парт номера за сивик 96-00 година, три врати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този е, да... явно съм гледал друг сайт и пишеше че са спряни. Както и да е ако някой поръчва "S00" в средата означава, че са за хеч... другите са "S01" ако не се лъжа :lol:Аз с малко помощ от приятел, успях да си намеря калобранчета от кола на части в БГ. Излиза по-евтино :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата от първите снимки има калобрани. Можеш да пробваш един телефон да звъннеш, дали са налични! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11294854156073242&f1=detailsУспех! П.С. Моята има и е малко тегаво като я качваш назад на тротоар, дори и нисък да е пак закачат/задират понякога. Въпреки това си вършат хубава работа.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...