movx2000 40 #1 Публикувано 10 Февруари, 2011 (Редактирано) Английски сивик 1996-а хеч.Видях се в приключение - трябва да ми се смени вътрешния накрайник, който е под машнона на кормилната щанга (откъм рейката), но в сервиза, където ходя ми казаха, че не могат да намерят, резбата била по-голяма и не може да се приспособи от нещо друго, в Бултрако ми отговориха, че вътрешните накрайници се предлагали заедно с рейката, което очевидно не ме устройва.Някой може ли да ми каже къде да намеря?P.S. Пропуснах да кажа, че става въпрос за десен накрайник. Редактирано 10 Февруари, 2011 от мишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 10 Февруари, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49719&st=0&p=437596&hl Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seiken 0 #3 Отговорено 20 Февруари, 2011 Аз мога да ти помогна за такъв накрайник. Струва 35лв оригинален японски. Проблема при английските сивици е че резбата е на 14мм. и от двете страни, а на японските е 12 на 14 ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове