Jump to content
bnnbbnb

Въпрос за Сивик 4 генерация хечбек

Recommended Posts

Здравейте,въпроса ми е може ли да се намери сивик 4 генерация хечбек на цена до 1000 лв. и по принцип на каква цена вървят тези хондички? Благодаря предварително..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 1000 лв ако имаш късмет може да намериш читава. Иначе са 1500-2000. И под читава разбирай запазена .... Като ги оглеждаш най-вече гледай как е купето :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има разбира се,трябва просто търсене! Изпадала е и 5та ген за тия пари! И както каза колегата по отгоре,просто трябва да имаш късмет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз периодично ги наблюдавам и също не вярвам на тая цена да е читава.Не искам да те отчайвам колега,просто се срещат все по-рядко,а читави пък да не говорим.Има няколко които знам,но на тая цена...забрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1000 и после още 2000 и става читава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,така става. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то и без това като за първа кола ще се взима някаква до 1000 лв,то за тия пари каквато и да взема ме съмнява да е читава ама..ще видим след 2-3 месеца като тръгна да търся какво ще е положението..благодаря на всички за отговорите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега доста правилно си се насочил към 4та генерация Сивик.....НО за 1000 лева читава е абсурдно да намериш.Сори че така остро ти казвам но хората са казали с пръдня боя не става,ако искаш готина,надеждна и здрава кола 1000 лева са далеч недостатъчни.Поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека си търси първа кола. Това, което не знае е, че купи ли си веднъж Хонда после трудно ще намери "читава" кола от друга марка.Моя съвет е да не се заглеждаш отсега. Следи пазара, но не си набелязвай нищо конкретно, защото все ще се намери някой да ти я купи под носа. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде няма нужда да сте толкова сигурни, че за 1000 лв няма да си намери читава ... Нали се сещате, че за един обикновен човек тая кола е просто 20 годишен кенеф и в неговия мозък не се заражда идеята да го продава тоя морално остарял автомобил за 5000 лв. Не бъдете толкова категорични и сигурни, защото не е да не съм виждал какви 4-ки се намират за 1000 и под 1000 лв. Просто такива коли докато се обърнеш и вече ги е отнесъл някой. Прост пример са Хондю и Дока. Аз дадох малко повече ама доста неща бяха сменени по колата (буквално нямаше забележки, като естествено изключим леки ръждички)). И 2000 лв да я стегнете ?? :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...