chris_barnes 1296 #1 Публикувано 8 Февруари, 2011 Тъй като след ъпгрейда на форума някои теми се загубиха, и темата със снимките от НС 2010 беше една от тях, предлагам да си припомним положителните емоции от миналата година, като разгледаме снимките отново. Аз качвам архив от следните фотоапарати: моят, и на колегите: Aphex, ANDRESHKO, Rossi & Stefan Milev Подбрах снимките от пистата и шествието. Архивите са два, с общ размер 363 мб и могат да бъдат свалени от тук и тук Снимките могат да бъдат разгледани в snimka.bg 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Delev 24 #2 Отговорено 8 Февруари, 2011 Сега,като гледам снимките отново си припомням колко яко си изкарахме на националната.Супер приятни емоции с хора,повечето от които не познавам,но събрани с една цел:ХОНДА :) 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 8 Февруари, 2011 Нямам търпение :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #4 Отговорено 8 Февруари, 2011 (Редактирано) Koлеги имам нужда от помощ .Търся снимките на една колежка, не знам как се казва.Срещнахме се на 5ти километър в Шумен и пътувахме заедно, мисля че беше в черен сивик с приятеля си и водеха колоната, аз бях втора кола ( с червен сивик хеч).Колежке ако се сещаш се дръпнахте в другото платно на едно баирче и ни снимахте.Много искам да видя тази снимка .Извинявам се за спама, ама тука виждам шанс да я намеря тази колежка и снимката която направи.Благодаря предврително.п.п Става въпрос за националната 2010г. Редактирано 8 Февруари, 2011 от Dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #5 Отговорено 8 Февруари, 2011 (Редактирано) Оп тука съм ... ей сега ще потърся къде бях качила всички снимки и ще дам линк ...Edit: тази ли е снимката ?Цъкдругите ги има в албума разгледай ги поздрави и тая година пак да чакате на 5-ти км ...ама по-експедитивно да се движите Редактирано 8 Февруари, 2011 от Lenalee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #6 Отговорено 8 Февруари, 2011 ООООО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ :lol: ,на лято пак ще се чакаме там . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #7 Отговорено 3 Юли, 2011 Аз като гледам снимките,миналата сре6та е била много по-яка. Поне от към Хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #8 Отговорено 3 Юли, 2011 Снимките не са база за сравнение, друго си е око да види, ръка да пипне, а и всеки е снимал каквото му харесва на него. Например мойта кола никой не я е снимал, значи ли че не съм бил там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #9 Отговорено 3 Юли, 2011 Скромен принос и от мен:http://milen757.snimka.bg/automobiles/nacionalna-honda-sreshta-2010.516085ех спомени.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #10 Отговорено 3 Юли, 2011 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.134772886544345.16551.100000349034286 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #11 Отговорено 4 Юли, 2011 ААаАаААаа... Ами Националната 2009 във Велико Търново Да не споменавам, че от там се почна..... Да си припомним -------> Видео Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове