Version84 29 #1 Публикувано 6 Февруари, 2011 Здравейте колеги,В края на седмицата ми се отваря път от Варна към Рибарица. До Търново пътят е ясен,но после не съм запознат от къде е най-добре да се мине. Знам,че има две възможности,през Троян и през Тетевен.Нека някой ако е патувал към Рибарица да сподели.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #2 Отговорено 6 Февруари, 2011 През Тетевен мини другия път е трагичен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 6 Февруари, 2011 През Тетевен мини другия път е трагичен Благодаря за съвета,така ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #4 Отговорено 6 Февруари, 2011 Да, през Тетевен е много по-добре, колегата е прав, мини от там...само не бъркай да си поръчаш "троянска сливова" в Тетевен...пишман станах :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #5 Отговорено 6 Февруари, 2011 Да, през Тетевен е много по-добре, колегата е прав, мини от там...само не бъркай да си поръчаш "троянска сливова" в Тетевен...пишман станах :) Аз се доверявам само на сливовата на баща ми,но все пак благодаря за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове