Jorjo 8 #1 Публикувано 6 Февруари, 2011 След като днес гледах ето се нажежих да направя тема в форума.Легенди се носят и в клипа е доказано,че това нещо ще продължи да се движи независимо условията.Неслучайно е поставено на 1во място в The Greatest Motorcycle Ever!Предлагам тука да обсъждаме модела,има ли в Бг такива(съответно и на пазара дали се продават),части,личен опит от каране на Къб и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 6 Февруари, 2011 До колкото ми е известно , освен неразрушимостта си , моторчето е и най-продаваното превозно средство в Света Една статийка от Wikipedia - http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Super_Cub Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #3 Отговорено 6 Февруари, 2011 Имахме такава Хонда СуперКъб в Атина като живеех и мога да ти кажа, че тва нещо е наистина супер мега здраво и елементарно за поддръжка! Винаги пали от първия път и никога няма да те изостави на пътя. С 4 скорости е без съединител, 4 тактов двигател. Има и модели с подгряване на ръкохватките и стартер. Очаквам брат ми тази година да ме зарадва с едно такова хонде класика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #4 Отговорено 6 Февруари, 2011 Само дето не се продават такива тука в БГ. Преди време бях видял една Хонда Wave (новият Къб) 125-ца ама явно са я купили.В гръцкото мобиле има много къбове,ама на гърците много много доверие нямам Мярнах око на една Ямаха Town Mate,която е 1:1 със Къба. Заслужава ли си впредвид че няма Хонда Къб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #5 Отговорено 6 Февруари, 2011 Аз точно от Гърция ще я взема . Има и друга алтернатива - Сузуки. Брата разправя, че върви повече от Хондата ... Но аз искам Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 6 Февруари, 2011 UK пич,там има Къб-ове.Има и хора дето вкарват мотори от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 6 Февруари, 2011 Жоро ако искаш от Гърция казвай имам канали за мотори в Гърция от доверени хора мога да помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 6 Февруари, 2011 Само за косачки ли важи темата или може да съдействат и за параходи бай Тино?Да речеееем: Инак по темата...гледал съм едно предаване за легендарната здравина на това чудо.Много се накефих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 7 Февруари, 2011 Е желателно е в темата за Хонда Къб да има за нея неща или иначе си има тема за мотори http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11574Но нищо не пречи , поне според мен , който има желание да си направи отделна тема Все пак Хонда не са само автомобили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 7 Февруари, 2011 (Редактирано) Явно не съм се изразил правилно,имах предвид дали твоите хора в Гърция могат да съдействат И за такива параходи,освен за Къб-чета. Извинявам се за офтопика.П.П. то дето Хонда не са само автомобили едно,ами те точно от моторите са набрали скорост.Имат невероятни попадения,признати в цял свят. Редактирано 7 Февруари, 2011 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #11 Отговорено 7 Февруари, 2011 (Редактирано) Фенове,решил съм твърдо да закупя Къб,но ми попадна и една Ямаха Town Mate.1:1 е с Къба.Ето я нея Ще помоля и моторджийте да се включат и да ми помогнат.Знам,че си обичаме всичко де що е Хонда,но бъдете безпристрастни. -> Кажете ми- Honda Cub 90 или Yamaha Town Mate 80. Разликата между тях е че Хондата е задвижвана от верига и има 3 скорости,а Ямахата е с кардан и има 4 скорости(инфо от Интернет).Всичко останало,включително и здравината е идентично. П.С : Независимо от гласуването по-знаещите да кажат заслужава ли си конкретно Ямахата на линка по-горе(дали цената не е малко висока впредвид пробега и другите данни) ? Редактирано 7 Февруари, 2011 от Jorjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #12 Отговорено 8 Февруари, 2011 Карал съм такава ямаха с кардан и беше с 3 скорости. Лично мое впечатление е, че върви все толкова, колкото и Хонда-та, само че модела, който карах, имаше следната ситуация със скоростите - ако си на трета и понеже преди си карал хонда с 4 скорости и по навих набичиш за още една предавка нагоре ....вкарваш 1-ва! Не е много приятно ако си с голяма скорост . На хондата тая далавера не става .. стигаш до 4-та и не можеш от нея да превключиш на първа .. трябва да ги редиш в обратен ред. Взимай хондата (мое мнение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scoot 0 #13 Отговорено 4 Юли, 2011 SCOOT Balkan e със такъв двигател ествено не е Хонда но е много приличен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове