K1r1L 860 #41 Отговорено 6 Февруари, 2011 Зверска е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #42 Отговорено 6 Февруари, 2011 Кво става на тия начални скорости бе?! Тва май не зацепва?! Иначе гледам след 100 побеснява! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #43 Отговорено 6 Февруари, 2011 абе браточка тръгвай от 2ра,тез гуми на кг ли ги купуваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #44 Отговорено 6 Февруари, 2011 (Редактирано) не ще да тръгне пущината чак на 3-та вече е ок Редактирано 6 Февруари, 2011 от jivaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #45 Отговорено 6 Февруари, 2011 самолет слагай сликове и искаме нови клипове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #46 Отговорено 6 Февруари, 2011 (Редактирано) мда и камера следващия път, утре ще я меря колко тежи че ми е любопитно Редактирано 6 Февруари, 2011 от jivaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #47 Отговорено 6 Февруари, 2011 хахаха живак имам сликове тъкмо като за теб 240ки 17ки ,дано са ти здрави полуоските няма как да нетръгне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #48 Отговорено 6 Февруари, 2011 (Редактирано) хахаха живак имам сликове тъкмо като за теб 240ки 17ки ,дано са ти здрави полуоските няма как да нетръгне Ивчо, 15-ки ,15-ки ми трябват,и да проверим колко са здрави Редактирано 6 Февруари, 2011 от jivaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #49 Отговорено 6 Февруари, 2011 браво мн ми хареса как върви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #50 Отговорено 7 Февруари, 2011 Живаче, пинко е станал лудница Ще ядем много бой ми се струва .Успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #51 Отговорено 7 Февруари, 2011 Браво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #52 Отговорено 7 Февруари, 2011 Честито колега, да си я караш със здраве .Имам едно въпросче- с какво спира това самолетче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #53 Отговорено 7 Февруари, 2011 Обаче .. оферта си е ,сега хем летиш ,хем ще плащаш по-малко данъци за сивика Някой ден като ми омръзне прелуда ще ти звънна да ми обясниш на дълго и на широко за суапа Браво, Х22-ките напрееед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #54 Отговорено 7 Февруари, 2011 Живак, трябва да ти викаме Живко Хаш-а на теб. Ти си пример за доста хора тук. Не се отказваш от тъз Н серия и тва е. В момента караш половин Прелюд и с това вървене колата ще те накара да я обикнеш нищо, че не е Людец. Очакваме те на 20.02.11 да покажеш на какво са способни две сърца- твоето го знаем, а сега и на Сивика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #55 Отговорено 7 Февруари, 2011 Абе има нещо гнило в сърцето на колата. Като дойде първо вдига капака, защото ме съмнява, че е оставил Д15-ката вътре и я е наточил Иначе как ще върви толкова много с това Н22 Иначе на Жиката може вече да му викаме Пинко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #56 Отговорено 26 Февруари, 2011 Жика браво братЗапали я ей!Изпревари ни с Фаундърчето Нали знаеш, казват първата най-много вървяла, пу,пу да те радва мноооого бате!ДРугата седмица и аз съм на линия вече, и ще дойда до София да си направим срещичка на малките коли с големите сърца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #57 Отговорено 26 Февруари, 2011 (Редактирано) Жика браво братЗапали я ей!Изпревари ни с Фаундърчето Нали знаеш, казват първата най-много вървяла, пу,пу да те радва мноооого бате!ДРугата седмица и аз съм на линия вече, и ще дойда до София да си направим срещичка на малките коли с големите сърца! Честито колега, да си я караш със здраве .Имам едно въпросче- с какво спира това самолетче?с прелюдови спирачки Редактирано 26 Февруари, 2011 от jivaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #58 Отговорено 26 Февруари, 2011 Премерих сивика - 1100кг. с 30 литра бензин,крик и резервна гума,малко гедоре и субуфер мисля си че напълно празен ще е около 1040 кг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #59 Отговорено 26 Февруари, 2011 ехааа той по-лек от ВТИка Ако свалиш сичките коне на земята би трябвало да праснеш висока 13ка на 400м Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове