Jump to content
Accord F18A

Accord авгличанка понищаващи пружини и ст. щанги

Recommended Posts

Здравейте Колеги,Има ли друг болен мозък като мен, който да е тунинговал английски Акорд 96 и то с двигател Ф18?Моля за съвет, какви пружини да търся /и от къде/ за да падне 3-4 см купето, така че да няма тази грозна дупка между гумата и калника. Другото, което искам е да се подобри стабилността, но да не се влоши много возията. В момента съм с амортисьори червено Кони, регулирано на 80 % от максималната твърдост. Също така искам да питам дали някой е чувал за по дебели стабилизиращи щанги и тампони за този модел Акорд.ПП.Съжалявам за правописната грешка в заглавието, но не знам как да я корегирам.

Редактирано от Accord F18A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм с акорд от 1991г. , свалил сам е с 5-см амортисьори,пружини всичко е ТОКИКО без щангите . 3-см ми е дебелината на предната стабилизираща щанга ,а от зад с 2-см стабилизираща щанга

залепен съм на пътя дори и на завоите (с акорда ми в момента така както е, след 120-130км/ч почва да отива към бордюра на кръговото на 4-ти километър )

при сухо време Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от къде си ги купувал и пружините и щангите.Аз всъщност не знам оригиналните какъв размер са.Вероятно при теб са различни, но там от където си ги купил вероятно ще има и за моя.Ще съм благодарен, ако не те мързи да качиш снимки на Акорда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От и-бея са почти всички неща ... а щангите правени по оригинала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...