Jump to content
V.D.

Майстори в пловдив

Recommended Posts

Здр. обръщам се към колегите от Пловдивско с една молба. От доста време търся човек които си разбира от работата си , познавам много майстори при които съм бил но уви проблемът от малък винаги става по голям и под 200лв не падам на ремонт . Незнам вече на кой да имам доверие и към кого да се обърна затова питам вас.Кажете някои майстор от Пловдив или региона които е сериозен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=55828Това е твоя човек,за в бъдеще почети малко преди да пишеш и да питаш нещо.Поздрави и успех:):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

улицата се казва Поп Златан даже се вижда на картата а иначе Гената добре работи повечето приятели ги пращам при него и цените му са сносни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравеите колеги нов съм във форума но искам да благодаря на joromaistora че направи моят сивик да пали от парвият път, много отзивчив и коректен луд фен на хонда, има малък сервиз в асеновград много си разбира от работата,ходих каде ли не но тои откри проблема на моета хонда.беше грамнал датчика за горна мартва точка.благодарение на него колата стана перфектно.и цените са народни сменими и задните тампони на носачите тампони и смяна за 90лв.

Редактирано от jores

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...