Jump to content
Dragomirov

Моля за мнение за газов инжекцион " MEGA JET "

Recommended Posts

Здравейте колеги.Преговарям с един сервиз за газов инжекцион, за това пускам темата да прочета някакви мнения за марката ако някой знае или е чувал нещо, а тя е : " MEGA JET " ... уж е италианска марката и частите, а софтуера за компютъра е български. Ако някой е с такава или знае нещо ще съм благодарен да пише.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За какви пари става въпрос ?

Цената е 950 лв. но по скоро ме интересуваше дали някой не е чувал за дефекти или някой, който е с тази марка дали е доволен. А и мисля да го взема на лизинг ... така икономията от горивото ще покрие вноските и по няма да ги усетя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PRINS / BRC / GFIBRC GFI са в София квартал Дружба brc.bgMegaShit ? НЕИ си направи услуга, сложи си метан. Газта не е това което беше.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих те насочил към Фобос , Аг ... Брц е добро газово както и ловато но много малко хора могат да го четат дори и да имаш проблем с брц тряа ходиш в софия ..А фобос го четат почти в всички страни в европа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ако се насочиш към ФОБОС свирни да ти продам моя.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PRINS / BRC / GFIBRC GFI са в София квартал Дружба brc.bgMegaShit ? НЕИ си направи услуга, сложи си метан. Газта не е това което беше.

Доста отзиви чувам, че газта ни е боклук, но метана е доста слаб като гориво. Колата буквално спира да върви, а при газта не се усеща такава разлика. И преди съм имал кола на газ и чак пък толкова не се е усещало, а пък с газов инжекцион казват че не се усещало нищо ... все пак няма да се състезавам ... важното е да се возиме малко по икономично. Та значи тая марка не струва ... лошо защото ме одобриха за лизинга :evil: Дават гаранция иначе, но ще ги питам за по скъп вариант ... предлагат и с LOVATO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще те одобрят за лизинг и при Фобос. Системата не е лоша ама майсторите не са на ниво! Има вариант след одобрението за лизинг да си вземеш всички компоненти по сиситемата и да отидеш при майстор в който си сигурен. Ще минаваш само за периодично обслужване в Богров.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...