Dragomirov 10 #1 Публикувано 31 Януари, 2011 Здравейте колеги.Преговарям с един сервиз за газов инжекцион, за това пускам темата да прочета някакви мнения за марката ако някой знае или е чувал нещо, а тя е : " MEGA JET " ... уж е италианска марката и частите, а софтуера за компютъра е български. Ако някой е с такава или знае нещо ще съм благодарен да пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #2 Отговорено 31 Януари, 2011 За какви пари става въпрос ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #3 Отговорено 31 Януари, 2011 За какви пари става въпрос ?Цената е 950 лв. но по скоро ме интересуваше дали някой не е чувал за дефекти или някой, който е с тази марка дали е доволен. А и мисля да го взема на лизинг ... така икономията от горивото ще покрие вноските и по няма да ги усетя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #4 Отговорено 31 Януари, 2011 (Редактирано) PRINS / BRC / GFIBRC GFI са в София квартал Дружба brc.bgMegaShit ? НЕИ си направи услуга, сложи си метан. Газта не е това което беше. Редактирано 31 Януари, 2011 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tenzo-R- 18 #5 Отговорено 31 Януари, 2011 Аз бих те насочил към Фобос , Аг ... Брц е добро газово както и ловато но много малко хора могат да го четат дори и да имаш проблем с брц тряа ходиш в софия ..А фобос го четат почти в всички страни в европа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #6 Отговорено 31 Януари, 2011 (Редактирано) Да ако се насочиш към ФОБОС свирни да ти продам моя. Редактирано 31 Януари, 2011 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #7 Отговорено 31 Януари, 2011 PRINS / BRC / GFIBRC GFI са в София квартал Дружба brc.bgMegaShit ? НЕИ си направи услуга, сложи си метан. Газта не е това което беше.Доста отзиви чувам, че газта ни е боклук, но метана е доста слаб като гориво. Колата буквално спира да върви, а при газта не се усеща такава разлика. И преди съм имал кола на газ и чак пък толкова не се е усещало, а пък с газов инжекцион казват че не се усещало нищо ... все пак няма да се състезавам ... важното е да се возиме малко по икономично. Та значи тая марка не струва ... лошо защото ме одобриха за лизинга Дават гаранция иначе, но ще ги питам за по скъп вариант ... предлагат и с LOVATO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #8 Отговорено 1 Февруари, 2011 Значи ще те одобрят за лизинг и при Фобос. Системата не е лоша ама майсторите не са на ниво! Има вариант след одобрението за лизинг да си вземеш всички компоненти по сиситемата и да отидеш при майстор в който си сигурен. Ще минаваш само за периодично обслужване в Богров. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове