meto'o 3 #1 Публикувано 29 Януари, 2011 (Редактирано) Привет колеги волана на въпросната е много лек, направо е супер чувствителен а това при по висока скорос си е опасно а и сега с това хлъзгаво време ... абе като цяло неприятно е за шофиране.За сезона баха купени нови гуми, та не е причината в някакви галоши примерно и незнам Въпроса ми е има ли някакви щибъри примерно или клапани на рейката за регулиране твърдостта на волана и на какво може да се дължи Приамам всякакви мнение и идей Редактирано 29 Януари, 2011 от meto'o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 29 Януари, 2011 сигурно имаш хидравлика колега със чисто нови зимни гуми волана олеква чувствително, няма страшно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 29 Януари, 2011 (Редактирано) Ама ти сериозно ли, че има хидравлика То това да не е от вчера Щом питам значи има за какво да се притеснявам. Редактирано 29 Януари, 2011 от meto'o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #4 Отговорено 29 Януари, 2011 (Редактирано) Колега имам англичанка 1,4-90кончета,волана и е твърдичък,имам също и англичанка 1,8-170коня,в сравнение с 1,4-то при високи обороти,наистина предницата ми олеква но това е нещо нормално според мен при по мощния двигател,относно твоя проблем незнам какво да те посъветвам ,отскоро ли е така? Редактирано 29 Януари, 2011 от speed1981 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 29 Януари, 2011 Ами още лятото си беше такава, но сега с по тесните зимни гуми и хлъзгавите повърхностти на придвожване става неприятно за каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 29 Януари, 2011 Отиди на регулаж на предницата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #7 Отговорено 30 Януари, 2011 Минах го преди да пусна темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове