Марчела 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2011 Привет колеги!От скоро съм собственичка на Хондичка и не след дълго ме поудариха - така да се каже. Поради глупостта на моя спътничка един човечец си удари балканчето (велосипед) във вратата. Удари я между кората и външната ламарина и не беше кой знае колко силен удар. След това обаче се появи проблема с трудното затваряне и при отваряне си личи как вратата е под напрежение. след оглед установявам едва ли не, че вратата се е "набила навътре" един вид, защото проблемните зони са една черна пластмаса пред огредалото и ламарината на калника. Разстоянието между вратата и калника маааалко се е намалило. Между другото колата е Сивик 1,7 CTDI 2002 г.Въпросът ми е, на кой добър човечец да я закарам та да ми оправи вратицата. Ако назовете такъв за Пловдив ще е чедусно! Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 29 Януари, 2011 махаш предния калник, разхлабваш леко болтовете на пантите който са на колконката и си нагласяш луфтовете отвсякъде. и после ги стегни добре, щото са били хлабави таа едно колело да ти измести вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 29 Януари, 2011 Ти очакваш бубито да си оправи сама колата ли бре на колежката и трябва сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gencho 33 #4 Отговорено 29 Януари, 2011 Има един човечец в с.Белащица казва се Вальо и мн. ги умее нещата прави повечето коли за доста пари BMW , Mercedes идруги.А цените неса надути (народни и поносими) .Ако искаш да се свържеш пиши ще ти дам телефон и кординати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Марчела 0 #5 Отговорено 30 Януари, 2011 Благодаря ви за експресните отговори. Проблемът вече е отстранен ( по методиката на pitbuls) Още веднъж благодаря! Успехи, колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове