Jump to content
Марчела

След лек удар

Recommended Posts

Привет колеги!От скоро съм собственичка на Хондичка и не след дълго ме поудариха - така да се каже. Поради глупостта на моя спътничка един човечец си удари балканчето (велосипед) във вратата. Удари я между кората и външната ламарина и не беше кой знае колко силен удар. След това обаче се появи проблема с трудното затваряне и при отваряне си личи как вратата е под напрежение. след оглед установявам едва ли не, че вратата се е "набила навътре" един вид, защото проблемните зони са една черна пластмаса пред огредалото и ламарината на калника. Разстоянието между вратата и калника маааалко се е намалило. Между другото колата е Сивик 1,7 CTDI 2002 г.Въпросът ми е, на кой добър човечец да я закарам та да ми оправи вратицата. Ако назовете такъв за Пловдив ще е чедусно! Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

махаш предния калник, разхлабваш леко болтовете на пантите който са на колконката и си нагласяш луфтовете отвсякъде. и после ги стегни добре, щото са били хлабави таа едно колело да ти измести вратата. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти очакваш бубито да си оправи сама колата ли бре ;) на колежката и трябва сервиз :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има един човечец в с.Белащица казва се Вальо и мн. ги умее нещата прави повечето коли за доста пари BMW , Mercedes идруги.А цените неса надути (народни и поносими) .Ако искаш да се свържеш пиши ще ти дам телефон и кординати.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за експресните отговори. :D Проблемът вече е отстранен ( по методиката на pitbuls) Още веднъж благодаря! Успехи, колеги:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...